Home > U zoekt werk
Inloggen Inschrijven

Wij hebben professionals met veel vakkennis.

Kwaliteit, Professionaliteit, Integriteit, Betrokkenheid, Respect.

Wij helpen met het verwezenlijken van uw ambities.

U zoekt werk

Experience First is een professionele en gespecialiseerde intermediair op de arbeidsmarkt met gedreven ondernemers die uitsluitend ervaren professionals bemiddelen naar tijdelijke en vaste banen. Als professional heeft u een schat aan ervaring en kunt u hierdoor vaak dienen als de “primus inter pares” in een team, vrij vertaald een voorbeeld zijn voor jongere en minder ervaren collega’s. Kenmerken zijn ervaring, plichtsbesef, betrouwbaarheid en continuïteit. De mogelijke vooroordelen die bij werkgevers leven (te duur, niet meer flexibel, niet leergierig) zijn aan het afnemen en steeds meer werkgevers realiseren zich dat ervaren medewerkers belangrijk zijn voor continuïteit van de organisatie.

Werken via Experience First heeft een aantal belangrijke voordelen voor u, zoals uitdagende opdrachten en afwisselende werkzaamheden of projecten in een boeiende werkomgeving, zowel op parttime- als fulltime basis. De samenwerking met Experience First is dan ook vaak langdurig van aard.

Als professionele gesprekspartner kunt u van ons persoonlijke begeleiding verwachten met veel kennis van zaken, dat ervaart u al bij de eerste kennismaking met een zorgvuldig interview waarbij wij ingaan op uw wensen en mogelijkheden. Uw ervaring, kennis en vaardigheden spelen daarbij vanzelfsprekend een belangrijke rol.

Wij ervaren dat veel van onze professionals uiteenlopende redenen hebben om voor Experience First te komen werken, daarbij kunt u o.a. denken aan:

  • (extra) Inkomen
  • Sociale kontakten
  • Kennisdeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Loopbaanbegeleiding

Wij helpen met het verwezenlijken van uw ambities.

Bent u ZZP-er en heeft u behoefte aan nieuwe opdrachten? Dan werken we graag met u samen in een partnership, het geeft u de mogelijkheid om te profiteren van ons uitgebreide netwerk. De afspraken die we maken zijn helder, duidelijk en worden zorgvuldig vastgelegd. De facturen worden betaald zoals afgesproken en onze vergoeding is bescheiden en alleszins redelijk.

Wij beschouwen onze professionals als het kapitaal van onze organisatie.​

© Experience First 2017  /  Sitemap  /  Powered by OTYS Recruiting Technology